Mlijeko i mliječni proizvodi

200.00 Kn

Osuvremenjeno i nadopunjeno izdanje udžbenika "Mlijeko - tehnologija, biokemija i mikrobiologija".

Autori: prof.dr.sc. Ljubica Tratnik i prof.dr.sc. Rajka Božanić

I. izdanje

Zagreb, 2012.

ISBN: 978-953-7472-06-1

Sveučilišni udžbenik namjenjen prvenstveno za potrebe studenata preddiplomskoga, diplomskog i doktorskog studija koji su izabrali predmete iz područja mljekarstva, i dakako, svih mlijekarskih stručnjaka.

Udžbenik je podjeljen na 9 poglavlja: Sirovo mlijeko, Toplinski obrađivano mlijeko, Fermentirano mlijeko, Sirarstvo, Sirutka, Mlijeko u prahu, Maslac, Sladoled i Senzorska ocjena mlijeka.

Teme udžbenika iznesene su prema sličnoj koncepciji i pisane tako da svako poglavlje može biti zasebna cjelina, a brojne slike i tablice s konkretnim primjerima, tumačenja i obrazloženja upotpunit će usvajanje mljekarske problematike.

Narudžbe primamo na: hmu@hmu.hr ili tel. 01/4833-349

Povratak