Mlijeko i ja – novi broj – subota 11. travnja 2020. uz 24sata

Sutra, 11. travnja, uz “24sata”  izlazi najnoviji broj časopisa “Mlijeko i Ja”, koji vas objektivno i stručno informira o svim prednostima svakodnevne konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda.

U ovim teškim vremenima za sve nas, svatko je na svoj način pogođen situacijom pandemije virusa, neprijatelja kojega ne vidimo, a koji nam je iz temelja promijenio život. Što nas čeka, čemu se nadati i što poželjeti – osim dobrog zdravlja svima!

I liječnici i nutricionisti u svojim preporukama prevencije bolesti kažu da treba jesti što bolje, i što kaloričnije, kako bi organizam u stanju “krize” imao dovoljno energije boriti se protiv bolesti.

Osobito vrijedi istaknuti kako se naši domaći, hrvatski farmeri, i naši domaći, hrvatski prerađivači, svakoga dana brinu da nama potrošačima osiguraju kako dovoljno mlijeka i mliječnih proizvoda, tako i drugih kategorija prehrambenih proizvoda, i to prema najvišim standardima sigurnosti i kvalitete hrane.

Ne zaboravite već danas odabrati domaće hrvatske mliječne proizvode, ali i druge hrvatske proizvode, jer ćete tako biti sigurni da ste dobili najbolje, ali i da ulažete u budućnost svoje prelijepe i voljene domovine…

S obzirom da dnevne novine „24sata“ objavljuju trobroj za 11., 12. i 13. travnja, revija Mlijeko i Ja bit će prisutna sva tri dana na prodajnim mjestima.

Želimo vam sretan i blagoslovljen Uskrs.

Novi broj časopisa “Mlijeko i Ja” možete pronaći na poveznici https://issuu.com/hmuonline/docs/mlijeko_i_ja_1-2020