Novi broj revije Mlijeko i ja, utorak 6. prosinca 2022. uz Jutarnji list

S veseljem najavljujemo novo izdanje časopisa Mlijeko i ja koje izlazi sutra, 06. prosinca 2022., na Dan sv. Nikole, a dostupno je u Jutarnjem listu: https://bit.ly/3Ux9HW1

Ovo svečano izdanje časopisa predstavlja naš mali dar prvenstveno djeci, ali i njihovim rodite­ljima, bakama i djedovima, prijateljima i svim zaljubljenicima u mlijeko i mliječne proizvode. Riječ je o daru punom zanimljivih i odgojnih priča za sve vas. Pročitajte ono što vas zanima i sigurno ćete biti zadovoljni onime što ste naučili ili možda samo utvrdili svoje znanje – jer pre­hrambeni odgoj zalog je za dobro zdravlje u budućnosti svih generacija.

Kako je u tijeku blagdansko vrijeme, pripremili smo niz zanimljivih tema o sirevima – jeste li znali da je Hrvatska kolijevka sirarstva? Pročitajte toplu priču o škripavcu s Velebita.

U osjetljivom razdoblju djetinjstva bitnije je nego ikada poslije u životu prehranom osigurati dovoljne količine energije i nutri­jenata. Detalje o toj temi pročitajte u članku. Utvrdite svoje znanje o zdravstvenom učinku mlijeka i mliječnih proizvoda u člancima naših prehrambenih inženjera i nutricio­nista. Njihovo je znanje utemeljeno na znanstvenim istraživanji­ma, ali i dopunjeno spoznajama iz stvarnog života kroz rad u zdravstvenoj ustanovi.

Pročitajte i zanimljive intervjue s trostrukim sportašem godine Tinom Srbićem i direktorom Dukatove tvornice sira u Bjelovaru Matijom Spevecom.

I da, šećer za kraj – ovaj put pripremili smo raskošni gastro­nomski kutak s prigodnim receptima koji ne mogu bez mlijeka ili nekog mliječnog proizvoda. Kušajte ih i obogatite svoj blag­danski stol, iznenadite svoje ukućane.

Neka vam moto bude “Mlijeko i ja”!